WIE EN WAT IS OMTE.

OMTE Audio & Electronica is een onderdeel van Stichting O.M.T.E.

Stichting O.M.T.E. is in 1992 opgericht in Eindhoven met een doelstelling en is in 1999 verhuisd naar de huidige vestiging in Budel.

Een passage uit de doelstelling:

In de akte van oprichting is vastgelegd dat de stichting ten doel heeft:

"het doen van onderzoek naar en het ontwikkelen van electronische apparatuur en hulpmiddelen, ten behoeve van personen, die vanwege hun omstandigheden aangewezen zijn op technische hulpmiddelen ter verbetering van de kwaliteit en omstandigheden van hun leven."

De Stichting is ontstaan uit het electronica ontwikkelbedrijf Jesabell Electronic's, gevestigd van 1965 t/m 1992 te Eindhoven.

Stichting O.M.T.E ontvangt geen schenkingen of subsidie. Om de doelstelling te verwezenlijken exploiteert de Stichting een ruimte waar onderzoek en ontwikkeling wordt verricht in het kader van de doelstelling en ten behoeve van eigen producten.

Stichting O.M.T.E. verwerft zelf haar inkomsten, naast de doelstellingswerkzaamheden, met het ontwikkelen en fabriceren van allerhande (bedrijfs)elektronica in opdracht van bedrijven.

Daarnaast ontwikkelt en produceert de afdeling OMTE Audio onder andere audioversterkers, reviseert en repareert luidsprekers, versterkers en andere audio spullen en verkoopt gebruikte apparatuur met garantie. Er is ook een reparatie service voor alle merken audio apparaten.

Er zijn een aantal electronica- audio- en constructie specialisten aan de stichting verbonden.

Stichting O.M.T.E. is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 41092459 en bij de Belastingdienst onder nummer NL800852515B01

Stichting O.M.T.E.
Bezoekadres: Fabrieksstraat 53 6021 RC Budel
Telefoon: 0495 566 490 E-mail: info@omte.nl
Maak altijd eerst een afspraak voor een bezoek.
Voor een routebeschrijving zijn wij te vinden op Google Maps.