Versterkers Lineair.25 en Lineair.50

Klik hier voor meer informatie over de Lineair.25

Klik hier voor meer informatie over de Lineair.50
Lineair.50 Stereo Versterker
De Lineair.25 heeft een iets dunnere koelplaat

 
Achterzijde van de Lineair.25 en Lineair.50
Puur en simpel

OMTE maakt gebruik van geavanceerde eigen ontwikkelingen en technologie om lineaire versterkers te maken die het best mogelijke geluid produceren. De Lineair.25 en Lineair.50 zijn de beste stereo eindversterker die OMTE tot nu toe heeft gemaakt en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat deze Lineair eindversterkers vele jaren luisterplezier zal bieden aan de eigenaar.

De compacte vorm van de behuizing van de Lineair serie versterkers is ontworpen om het pad dat door de geluidssignalen wordt afgelegd zo kort, en vooral zo eenvoudig mogelijk te houden. Door deze benadering consequent toe te passen, is de interne elektronica compact en blijft de bedrading tot een minimum beperkt. Bij OMTE streven we voortdurend naar verbetering in alles wat we maken. In de geschiedenis van de audio-elektronica werden al een aantal grandioze versterkers ontwikkeld. Er werd gebruik gemaakt van verschillende technologieƫn, met buizen, met bipolaire transistors en met MOSFETs. Sommige houden het bij Klasse AB, andere bij Klasse A, een enkeling bij Klasse D, en velen zitten ergens daartussenin. Met hetzelfde onderdelenpakket kan verschillende ontwerpen worden gemaakt, met geheel verschillende resultaten. OMTE is van mening dat wat met de technologie wordt gedaan, veel belangrijker is dan de aard van de technologie. Onze nieuwe Lineair.25 en Lineair.50 ontwerpen zijn krachtiger en klinken opvallend beter dan andere ontwerpen.

Bij de meeste commerciƫle eindversterkers, ook bij gerenommeerde merken, wordt altijd een compromis gesloten tussen uitgangsvermogen, voeding, uitgangsstroom, beveiliging en de kosten hiervan.

De kosten van het ontwerp zijn bij OMTE altijd van ondergeschikt belang. Enkel een ruim uitgangsvermogen met bijbehorende uitgangstromen, eerste klas onderdelen en een stevige, overgedemensioneerde voeding kan voldoen aan de vraag naar kwaliteitsweergave. Beveiligingen mogen nooit aanspreken bij normaal gebruik, hoe laag de belasting-weerstand van de luidspreker ook is, en hoe groot de bijbehorende stroom ook wordt.

Met de compromisloze Lineair.25 en Lineair.50 is ook het weergeven van (zeer) lage tonen bij vol vermogen geen enkel probleem.

De Lineair.25 en de Linear.50 zijn een volledig Nederlands product van hoogwaardige kwaliteit. Geen massa product, maar met zorg en toewijding met de hand gebouwd. Onze Lineair versterkers staan garant voor jarenlang luisterplezier op het hoogste audio niveau. De Lineair versterker is een puur technisch product, ontdaan van alle overbodige luxe. De behuizing is zwaar uitgevoerd in 1,5mm dik geslepen RVS plaat en geeft stabiliteit en een hoge afscherming tegen alle soorten elektrische en magnetische stoorsignalen. Ook het montagemateriaal is van rvs.

Het front bestaat grotendeels uit een groot koelelement in zilvergrijs. Alle aansluitingen bevinden zich aan de achterzijde. De buitenkant van de kast heeft een eenvoudige, sobere afwerking. Er zijn uitsluitend hoogwaardige componenten toegepast.
 


Bij elke versterker een uitgebreide handleiding

Klik hier voor meer informatie over de Lineair.25

Klik hier voor meer informatie over de Lineair.50